ماژول Views دو نمای اصلی دارد و در دروپال۷ نمای سوم نیز اضافه شده است. ممکن است در متون نسبتا قدیمی با اصطلاحاتی چون Views۱ و Views۲ روبرو شوید. نسخه کنونی این ماژول که در دروپال۶ مورداستفاده قرار میگیرد همان Views۲ است.
برای استفاده از این ماژول باید ماژول Advanced Help را نیز نصب کرده باشید. برای این کار باید طبق جدول ۱-۱۴ و ۲-۱۴ هردو ماژول را دانلود، نصب و فعال کنید(البته از ماژول Views بدون ماژول Advanced Help نیز استفاده کنید اما کاربری آن مشکل و دشوار خواهد شد).
ماژول Views ماژول سنگینی است. اگر قصد دارید آن را از سایت دروپال دانلود کرده سپس در سرور خود آپلود کنید، باید بسته به سرعت اتصال به اینترنت حدود یک ساعت زمان صرف کنید.
ماژول Views تعدادی View پیشفرض در اختیار شما قرار میدهد. هر View را میتوان فعال یا غیرفعال کرد و Viewهای پیشفرض تا زمانی که توسط شما فعال نشوند، غیرفعال هستند. اکثر آنها شبیهسازی نماهای استاندارد دروپال مثل صفحه اصلی یا نظرات جدید کاربران است. بدینترتیب بدون نیاز به کدنویسی میتوانید به شخصیسازی این نماها بپردازید. طبق شکل ۴-۱۴ به بخش Administer، طراحی سایت، Views (admin/build/views) مراجعه کنید تا لیست Viewها را مشاهده کنید. در این صفحه میتوانید به مدیریت Viewهای سایت خود بپردازید. اگر ماژول Advanced Help را نصب نکردهاید به جای لینک صفحه Getting Started لینکی به صفحه ماژول Advanced Help در اختیار شما قرار خواهد گرفت. به علاوه لینکهای کمک و پشتیبانی در کنار هر View پیشفرض شما را به بخش Advanced Help هدایت میکند(البته اگر این ماژول را نصب کرده باشید).
فرمت تمام مداخل View یکسان است. تنها تفاوت بین مداخل، در مورد Viewهای فعال و غیرفعال است: Viewهای فعال لینکهایی در سمت راست قسمت ویرایش، انتقال، Clone یا غیرفعالکردن View در اختیار شما قرار میدهد درحالی که Viewهای غیرفعال تنها لینکی برای فعالسازی View ارائه میدهند. درمورد انتقال و کلونیکردن Viewها در این بخش اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد؛ اما فعلا به ویرایش Viewها میپردازیم.
شکل ۴-۱۴
Add Comment