تعیین یک دایرکتوری دروپالی

حالا باید یک دایرکتوری برای فایل‌های دروپالی خود تعیین کنید. این محل ممکن است ریشه وب‌سایت شما باشد یا یک پوشه زیرین که شما برای دروپال خود ساخته‌اید. اگر می‌خواهید فایل‌های دروپالی خود را در پوشه‌های خود نگاه دارید، می‌توانید یک فایل PHP در ریشه اکانت خود طراحی کنید تا به پوشه خود منتقل کنید. البته اگر از یک هوستینگ اشتراکی استفاده می‌کنید، یک فایل index.php در اختیار دارید که می‌توانید آن را به پوشه زیرین خود منتقل کنید. در غیر این صورت می‌توانید از این کد استفاده کنید:

 اگر برای تست نصب دروپال از یک شبکه محلی استفاده می‌کنید، کار شما به پایان رسیده است. اگر از یک سرور جدا استفاده می‌کنید، ممکن است بخواهید یک کپی از سایت دروپالی خود را روی کامپیوتر شخصی خود نگه‌داری کنید که در این صورت آن دایرکتوری را در این مرحله باید ایجاد کنید. 

خودتان امتحان کنید

ساختن پایگاه داده

در یک سرور اشتراکی شما می‌توانید از راه‌اندازی  یک متن در هوستینگ برای ساختن پایگاه داده استفاده کنید. در بسیاری از موارد شما می‌توانید از phpMyAdmin برای این کار استفاده کنید. همچنین شما می‌توانید از MySQL Query Browser برای ساختن پایگاه داده استفاده کنید که به راحتی از آدرس dev.mysql.com/downloads/gui-tools/۵.۰.html قابل‌دانلود است.

همان‌طور که در شکل ۱-۳ مشاهده می‌کنید، وارد MySQL خود روی هوست پایگاه داده خود شوید. برای این کار به IP Address پایگاه داده هوست خود نیاز دارید مگر آنکه از یک شبکه محلی استفاده کنید. همچنین باید نام‌کاربری و کلمه‌عبور MySQLخود را بدانید. این اطلاعات را پس از ساختن اکانت MySQL دریافت کرده‌اید. همچنین باید بدانید مقرر است از چه شماره درگاهی استفاده کنید(شماره درگاه پیش‌فرض ۳۳۰۶ است). در این قسمت منوی Stored Connection به صورت pop-up به کاربر ارائه می‌شود تا بتواند از میان ارتباط‌های اینترنت که قبلا استفاده کرده، ارتباط موردنظررا انتخاب کند. همچنین شما می‌توانید با استفاده از این منو، تنظیمات مخصوص خود را با افزودن نام ذخیره کنید. 

(شکل ۱-۳ )

پايگاه داده حود را بسازيد. همان‌طور که در شکل ۲-۳ مشخص است، برای اين کار بايد از دستور CREATE DATABASE <database name> استفاده کنيد. 

(شکل ۲-۳ )

یک اکانت دروپالی بسازید که بتوانید به پایگاه داده خود دسترسی داشته باشید. اگر در محیطی ناامن فعالیت می‌کنید(مثل استفاده از اکانت ریشه و یک کلمه‌عبور نوشته‌نشده) حتما باید یک اکانت امن بسازید. برای این کار می‌توانید از MySQL Administrator استفاده کنید. شکل ۳-۳ به شما نشان می‌دهد چگونه می‌توانید اکانت کاربر در این برنامه را تغییر دهید. برای این کار باید با استفاده از کلید پایین سمت چپ یک اکانت جدید بسازید(عکس یک انسان با یک علامت +).

هراکانت ممکن است امتیازات متفاوتی داشته باشد. چنان‌چه لازم دیدید بااستفاده از مثلث روبه سمت چپ، نام و مکان اکانت را مشخص کنید. 

(شکل ۳-۳ )

همان‌طور که در شکل ۴-۳ مشاهده می‌کنید، باید محل قرارگیری امتیازات را مشخص کنید. برای تست‌کردن بهتر است از شبکه محلی استفاده کنید. و امن‌ترین راه این است که IP Address سرور پایگاه داده خود را بدانید(در صورت تغییر هوست باید آن را تغییر دهید). 

(شکل ۴-۳ )

از کلید Schema Privileges در بالای پنجره MySQL Administration استفاده کنید تا بتوانید امتیازات سایت خود را تنظیم کنید. همان‌طور که در شکل ۵-۳ مشخص است باید پایگاه داده‌ای که ساخته‌اید را با یک کلیک انتخاب کنید و سپس از لیست سمت راست، امتیازت موردنظر خود را انتخاب کرده به ستون امتیازات تعیین‌شده اضافه کنید. البته شما تنها باید از امتیازاتی استفاده کنید که دروپال نیاز دارد: (SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE, CREATE, DROP, INDEX, ALTER ) و همچنین امتیازات دیگری که برخی ماژول‌ها نیاز دارند: ( CREATE TEMPORARY TABLES, LOCK TABLES )

(شکل ۵-۳ )

نام پایگاه داده و محل قرارگیری آن(نام هوست سرور مطابق با شکل ۱-۳) را به همراه اکانت پایگاه داده دروپال و کلمه عبور را جایی یادداشت کنید. در هنگام نصب به این اطلاعات نیاز خواهید داشت. 

Sports Shoes | Altra Lone Peak ۵ Review , Best Trail Running Shoes ۲۰۲۱

 

Add Comment

میدان آرژانتین - خیابان وزرا - خیابان شهید رفیعی (۲۰) - پلاک ۱۰ - طبقه ۴ - واحد ۷ و ۸
طراحی سایت با دروپال (وب کاران)