نصب دروپال

شما حالا مي‌توانيد نسبت به نصب دروپال اقدام کنيد. ابتدا بايد فايل‌هاي لازم رو دانلود کرده در جاي خود قرار دهيد و سپس برنامه نصب دروپال را اجرا کنيد. قبل از شروع کار، بايد اطلاعات لازم از مرحله قبل را آماده کنيد و مطمئن شويد وقت لازم در اختيار داريد. شما ابتدا بايد دروپال را دانلود کنيد و بعد به آپلود فايل‌ها در سرور خود بپردازيد. البته اين مسئله در مورد ماژول‌ها هم صادق است. برنامه نصب دروپال کاملا اتوماتيک است ولي وقت‌گير. اين مرحله بسته به سرعت اتصال شما به اينترنت، ممکن است چنددقيقه تا يک ساعت طول بکشد.

مطابق شکل ۶-۳ به دانلود نسخه موردنظر از سايت drupal.org بپردازيد. فايل دريافتي شما به صورت فشرده خواهدبود.

(شکل ۶-۳ )

فايل settings.php را بسازيد. پس از دانلود فايل‌هاي اوليه در قسمت ./sites/default/default.settings.php مي‌توانيد تنظيمات پيش‌فرض را بيابيد. طبق شکل ۷-۳ اين فايل را کپي کرده نام آن را به ‎./sites/default/settings.php تغيير دهيد. بدين‌ترتيب اگر مشکلي پيش بيايد، شما مي‌توانيد به راحتي به فايل default.settings.php برگرديد بدون اينکه مجبور باشيد تمام اجزاي دروپال را دوباره دانلود کنيد. البته بايد مطمئن شويد settings.php براي روند نصب قابل‌بازنويسي است. پس از اتمام اين پروسه مي‌توانيد اين فايل را به حالت تنها خواندني تبديل کنيد.

(شکل ۷-۳ )

تمام فايل‌هاي دانلودشده را به سرور منتقل کنيد. پوشه دانلودي شما به نام نسخه دروپال شما خواهد بود: مثلا drupal-۶.۱۲. چنان‌چه خواستيد مي‌توانيد اين اسم را تغيير دهيد. اگر قصد نداريد از پوشه زيرين استفاده کنيد مي‌توانيد محتويات اين پوشه (نه خود پوشه) را به دايرکتوري ريشه سروروب خود منتقل کنيد.
برنامه نصب‌کننده را فعال کنيد. با استفاده از مرورگر خود به آدرس www.myusername.com/mysubfolder/install.php يا در صورت استفاده از کامپيوتر شخصي به آدرس localhost/mysubfolder/install.php مراجعه کنيد. اگر محتويات پوشه دانلودشده خود را در ريشه سايت نصب کرديد، URLها را بايد به اين شکل وارد کنيد: www.myusername.com/install.php يا localhost/install.php .

در دروپال۷ يک مرحله جديد اضافه شده تا قبل از شروع مرحله نصب طبق شکل ۸-۳ پروفايل نصب خود را انتخاب کنيد. و البته يک مرحله نصب مختصر براي ماژول‌ها اضافه شده تا سازندگان ماژول‌هاي جديد به تست محصولات خود بپردازند. اين مرحله در شکل ۸-۳ کاملا مشخص است.

(شکل ۸-۳ )

. طبق شکل ۹-۳ زبان موردنظر خود را انتخاب کنيد. زبان پيش‌فرض انگليسي است.  

(شکل ۹-۳ )

پايگاه داده را راه‌اندازي کنيد. طبق شکل ۱۰-۳ اطلاعات يادداشت‌شده در مرحله قبل را وارد کنيد. 

(شکل ۱۰-۳ )

اگر لازم است طبق شکل ۱۱-۳ گزينه‌هاي advanced را فعال کنيد. البته اسم هوست ضروري است هرچند در رديف گزينه‌هاي advanced قرار گرفته است.
طبق شکل ۱۲-۳ به پيکربندي سايت خود بپردازيد. همچنين بايد آدرس ايميل لازم براي ارسال ايميل‌هاي دروپالي را مشخص کنيد. 

(شکل ۱۱-۳ )

(شکل ۱۲-۳ )

همان‌طور که در شکل ۱۲-۳ مشاهده کرديد بايد فايل settings.php را به حالت تنها خواندني تبديل کنيد.
اکانت خود را به عنوان مدير سايت بسازيد. اين يک اکانت فراکاربري است که به تمام قسمت‌هاي سايت دسترسي دارد(اکانت اوليه). مهم‌ترين کار شما پس از طراحي سايت، ساختن يک اکانت ديگر با مجوزهاي محدود مديريتي است. شکل ۱۳-۳ به شما نشان مي‌دهد چطور مي‌توانيد اکانت مدير بسازيد.

(شکل ۱۳-۳ )

بازه زماني محل سکونت خود را تنظيم کرده، طبق شکل ۱۴-۳  گزينه‌هاي پاک‌کردن URLها و چک اتوماتيک فايل‌هاي به‌روزرساني را فعال کنيد. البته در اين صورت بايد پس‌وند mod_rewrite را در Apache يا ماژول بازنويسي URL مايکروسافت را در IIS ۷.۰ فعال کنيد. 

(شکل ۱۴-۳ )

پس از اتمام اين پروسه، ممکن است با برخي پيام‌هاي اخطار مواجه شويد. اما طبق شکل ۱۵-۳ لينکي در صفحه وجود دارد که به شما اجازه مي‌دهد وارد سايت خود شويد. حالا شما در حال استفاده از دروپال هستيد.

(شکل ۱۵-۳ )

Sports Shoes | Air Jordan XXX۱ ۳۱ Colors, Release Dates, Photos , Gov

 

Add Comment

میدان آرژانتین - خیابان وزرا - خیابان شهید رفیعی (۲۰) - پلاک ۱۰ - طبقه ۴ - واحد ۷ و ۸
طراحی سایت با دروپال (وب کاران)