این سادهترین بخش کار است. البته باید دقت کنید اگر از قبل میدانید به چه ماژولهایی نیاز خواهید داشت، نسخهای را انتخاب کنید که دسترسی به آنها را برای شما ممکن سازد. قرارداد شمارهگذاری بر نسخههای دروپال برپایه دو رقم تعریف میشود: رقم اول شماره نسخه و رقم بعدی شماره انتشار آن نسخه. به عنوان مثال نسخه ۶.۱۳ دروپال، سیزدهمین انتشار نسخه دروپال۶ است. البته ممکن است در ادامه پسوند –dev نیز به کار رفته باشد که به معنای پروژه ناتمام است. در آدرس drupal.org/project/drupal میتوانید لیست نسخههای مختلف دروپال را مشاهده کنید.
برای شمارهگذاری ماژولها هم از همین قرارداد استفاده میشود. به عنوان مثال ماژول ۶.x-۳.۰-rcl به معنای ماژولی است که برای دروپال۶ طراحی شده؛ x به این معناست که این ماژول مخصوص نسخه خاصی از دروپال۶ نیست؛ بعد از علامت تیره میتوانید شماره ماژول را مشاهده کنید. و درنهایت –rcl به این معناست که این نسخه آماده انتشار است(گزینههای دیگر علامتها آلفا و بتاست).
حالا شما میتوانید به نصب دروپال بپردازید. پس در ابتدا تنظیمات هوستینگ خود را دوبار چک کنید، یک صفحه ساده HTML بسازید و آن را در سرور آپلود کنید. سپس تست کنید که آیا میتوانید با استفاده از مرورگر خود به این صفحه دسترسی پیدا کنید یا نه. سپس دسترسی به پایگاه داده هوست را تست کنید. یک پایگاه داده جدید بسازید و با استفاده از phpMyAdmin و MySQL Administration یا MySQL Query Browser یک جدول در آن بسازید. پس از تستکردن، میتوانید این پایگاه داده را حذف کنید. اگر به طور معمول از PHP استفاده نمیکنید، یک برنامه تکخطی PHP بسازید تا بتوانید تنظیمات PHP سرور خود را با این کد چک کنید:
سپس آن را ذخیره کرده در ریشه سروروب خود قرار دهید و پس از ساختن صفحه تستی در سایت، با استفاده از مرورگر خود به راهاندازی آن بپردازید؛ برای این کار باید این آدرس را تایپ کنید: www.myservername.com/phpinfo.php سپس میتوانید تنظیمات PHP سرور خود را مشاهده کنید.
اگر نتوانستید یک پایگاه داده و یک جدول بسازید و یا نتوانستید به ساختن و راهاندازی برنامه PHP بپردازید، نمیتوانید دروپال را نصب کرده راهاندازی کنید. معمولا در هوستینگهای اشتراکی کمکهای ویژهای برای این مراحال در نظر گرفته شده که به راحتی میتوانید تماس گرفته از آنها استفاده کنید
Add Comment