دروپال روی یک سروروب اجرا میشود و دادههای آن در یک پایگاه داده ذخیره میشود. دروپال و طرحهای آن درابتدا با فرمت رمزنویسی PHP سازگار هستند. بنابراین تنها شما به عنوان کاربر باید یک سروروب در اختیار داشته باشید تا از این زبان و سایر زبانهای برنامهنویسی وب پشتیبانی کند.
شما میتوانید دروپال را روی سیستم شخصی خود نصب کنید و تنها به کسانی که به شبکه شما دسترسی دارند، اجازه دهید از آن بازدید کنند. یا اینکه شما میتوانید با استفاده از یک خط ارتباط اینترنت، آن را در اختیار سایر کاربران قرار دهید. هرچیزی که برای نصب دروپال نیاز دارید در آدرس drupal.org/requirements میتوانید بیابید. پس از نصب دروپال و گذراندن مراحل تست، باید به پیامهای error سیستم رسیدگی کنید. در صورت نیاز میتوانید از بخش جستجوی سایت دروپال برای حل مشکلات دروپالی سیستم خود استفاده کنید.
محیط هوستینگ شما شامل سروروب، پایگاه داده و ارتباط اینترنتی شماست. البته اگر شما از قبل صاحب وبسایت هستید به راحتی میتوانید دروپال را در هوست آن نصب کنید. البته بهتر است ابتدا یک بار این نوع نصب را تست کنید تا از مشکلات احتمالی پیشگیری شود.
آشکار است که شما انتخابهای زیادی برای تعیین هوست در اختیار دارید: سرور خود سیستم، سروری دیگر در سطح خدمات هوستینگ یا یک سرور مشترک. البته در مورد آخر باید ابتدا اطمینان حاصل کنید سرور اشتراکی شما بتواند از محصولات و نسخههای موردنظر شما پشتیبانی فنی به عمل آورد. و در این مورد بهترین انتخاب هوستینگهای اشتراکی است که پذیرای سایر سایتهای دروپالی هستند. برای یافتن چنین سرورهایی میتوانید به آدرس drupal.org/hosting مراجعه کنید. البته هوستهای دیگری غیر از این لیست هم وجود دارد؛ به عنوان مثال Network Solutions هوستی است که میزبان محصولات مختلف بازمتن چون دروپال است.
نرمافزارهای اولیه PHP و سروروب هستند. البته برای نسخههای ۶و۷ دروپال، نسخه ۵.۲ PHP توصیه میشود. و اگر از یک هوست اشتراکی استفاده میکنید، باید به نسخههای موردنیاز آنها و همچنین سیاستهای مختلف بهروزکردن آنها توجه کنید. معمولا دروپال از PHP برای ارسال ایمیل استفاده میکند. در سرورهای هوستینگهای اشتراکی حتما باید از فروشنده محصول بخواهید این گزینه را برای شما فعال کند.
در مورد سروروب باید از Apache ۱.۳ یا Apache ۲.x روی Mac OS X ، ویندوز یا لینوکس/UNIX استفاده کنید. البته برای راهانداری دروپال میتوانید از IIS ۶ یا IIS ۷ شرکت مایکروسافت نیز استفاده کنید.
پس از دانلود و نصب باید به شخصیسازی بپردازید که مهمترین قسمت، فعالکردن پسوند mod_rewrite برای Apache یا ماژول Microsoft URL Rewrite برای IIS ۷.۰ است. اگر شما این کار را انجام ندهید، مشکلی در عملکرد دروپال به وجود نمیآید اما نخواهد توانست URLها را پاک کند.
در یک سرور اشتراکی ممکن است به ارزشدهیهای آغازی PHP در php.ini دسترسی نداشته باشید که در این صورت باید با مرکز خدمات هوست خود ارتباط برقرار کرده، از آنها بخواهید این مشکل را رفع کنند. در ضمن در این مورد باید تنظیمات حافظه نیز تغییر کند: به صورت پیشفرض ۱۶مگابایت تنظیم شده ولی شما باید آن را به ۳۲ یا ۶۴مگابایت تغییر دهید تا از خطاهای احتمالی حافظه دروپال جلوگیری کنید. البته دروپال چنان طراحی شده که با سرعت بالا عملکرد بهینهای داشته باشد اما گاهی ممکن است طی عملیات پردازش، مشکلاتی به وجود بیاید. معمولا چنین مشکلاتی پس از نصب یک ماژول جدید و فعالکردن آن از صفحه مدیریت ماژولها اتفاق میافتد. در این صورت میتوان با حذفکردن آن ماژول مشکلات حافظه دروپال را حل کرد. اما این راه چاره نیست چون ممکن است با نصب همان ماژول یا ماژولی دیگر دوباره این اتفاق تکرار شود. پس بهتر است ظرفیت حافظه را افزایش داد تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.
سایر تنظیمات php.ini که باید به آنها توجه کرد:
گزینه register-globals خاموش باشد.
گزینه session_save_handler در حالت user باشد.
گزینه safe_mode خاموش باشد.
هسته دروپال یک لایه ظاهری پایگاه داده در اختیار دارد تا بتواند ازMySQL و PostgreSQL و انواع پایگاه داده استفاده کند. جدول ۱-۳ نسخههای الزامی برای این ویژگی را نشان میدهد:
بستههای هوستینگ اشتراکی غالبا تعداد پایگاههای دادهای که میتوانید در اختیار داشته باشید را محدود میکند. به علاوه برخی سرویسهای هوستینگ که از طریق متن امکان نصب اتوماتیک دروپال و آمادهکردن پایگاه داده را برای کاربر فراهم میکنند، ممکن است از دسترسی شما به برخی ویژگیها چون بهینهسازی و صادرکردن داده جلوگیری کنند. البته این در صورتی است که شما مجبورباشید همه دادههای خود را استخراج کنید(وقتی میخواهید به یک هوست دیگر کوچ کنید). اگر شما از متن هوست برای آمادهکردن پایگاه داده استفاده میکنید، باید در ابتدا اطمینان حاصل کنید به تمام ویژگیهای موردنیاز خود دسترسی داشته باشید. البته برای این کار باید به سرویس هوستینگ خود مراجعه کنید.
شما برای دسترسی دروپال به پایگاه داده به این مجوزها نیاز دارید: SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE, CREATE, DROP, INDEX, ALTER. ماژولهای موردنظر شما ممکن است به مجوزهای CREATE TEMPORARY TABLES, LOCK TABLES نیز نیاز داشته باشید. به هرحال شما باید بتوانید یک پایگاه داده جدید بسازید حالا چه با استفاده از دستور CREATE DATABASE یا با استفاده از متن هوست که این دستور را اجرا کند.
affiliate tracking url | Air Jordan ۱ High University Blue Hoodie to Match
Add Comment