مدیریت ImageFieldهای CCK

حالا شما می‌توانید ImageFieldهای مختلف را به هرگونه مطلبی در سایت خود اضافه کنید. طبق شکل ۱-۷ به بخش Administer، مدیریت محتوا، انواع محتوا (                

D۶: admin/content/types;‎ D۷:admin/structure/types) مراجعه کنید. با ویرایش نوع محتوای مورداستفاده می توانید نام، توضیحات و... را تغییر دهید. در دروپال۶ لینک‌ها به صورت شکل ۱-۷ نمایش داده می‌شوند و در دروپال۷ برای ویرایش هرنوع محتوایی کلید ویرایش جداگانه‌ای وجود دارد. 

شکل ۱-۷

ماژول Content باید فعال شده باشد

اگر لینک‌های Manage Fields را نمی‌بینید به این دلیل است که ماژول Content را نصب یا فعال نکرده‌اید. 

همان‌طور که در شکل ۲-۷ مشخص است شما می‌توانید از کلید Manage Fields برای کار با بخش های مختلف این نوع محتوا استفاده کنید. شما می‌توانید با برداشتن و جابجاکردن این بخش‌ها ترتیب نمایش آنها در صفحه ویرایش گره را تعیین کنید. به همین دلیل است که ممکن است صفحات مدخل داده شما با شکل‌های این کتاب متفاوت باشد. بخش‌های طوسی‌رنگ قابل ویرایش نیستند. 

شکل ۲-۷

در زیر این لیست شما می‌توانید یک گروه یا بخش جدید اضافه کنید. برای عملیات حاضر بهتر است یک بخش برای عکس‌ اضافه کنید. سپس یک نام و یک برچسب برای آن درنظر می‌گیریم. این اسم به نام آن ستون در پایگاه داده تبدیل می‌شود. بنابراین اگر این بخش را image بنامید نام ستون مربوط به آن در پایگاه داده field_image خواهدبود.

همان‌طور که در شکل ۲-۷ مشخص است علاوه بر این‌ها، شما باید گونه بخش زیرین را هم انتخاب کنید. بدین‌ترتیب می‌توانید widget آن را کنترل کنید. در مورد یک بخش عکس،‌گونه بخشزیرین یک فایل است و دوگزینه برای widget آن وجود دارد: فایل یا عکس.

این نمونه مناسبی از اصول CCK است. گونه داده SQL یک فایل است چون SQL هیچ‌گونه داده تصویری ندارد. اما widget عکس به کاربر کمک می‌کند بین فایل ضمیمه‌شده به گره و تصویر گرافیکی آن تمایز قایل شود. پس از کلیک‌کردن روی کلید Save شما باید اطلاعات لازم برای این بخش را وارد کنید. در بالای این قسمت تنظیمات story وجود دارد که مربوط به بخش CCK جدیدی است که در متن ایجاد کرده‌اید. شکل ۳-۷ این صفحه را نمایش می‌دهد. به خاطر داشته باشید که پسوندهای گونه فایل هیچ‌گونه علایم نشانه‌گذاری ندارند. برای جداکردن آنها از فاصله (و نه کاما) استفاده می‌شود و قبل از شروع اسم آنها از نقطه استفاده نمی‌شود.

شما می‌توانید در صفحه شکل ۳-۷ را پایین‌تر بروید تا از تنظیمات اضافی برای این بخش استفاده کنید. نکته اول تنظیمات Path است که در شکل ۴-۷ کاملا مشخص است. بدین‌ترتیب شما می‌توانید یک ساب‌دایرکتوری در دایرکتوری فایل ها بسازید تا فایل‌های آپلودشده برای یک عکس در آنجا قرار گیرد. 

شکل ۳-۷

شکل ۴-۷

همان طور که در شکل ۴-۷ مشخص است، اگر ماژول Token را نصب کرده‌اید، مسیر شما می‌تواند شامل المان‌های token مثل اسم یا ID کاربر باشد. در زیر آن قسمت، طبق شکل ۵-۷ اندازه حداکثر فایل آپلودی برای گره را مشخص کنید. اگر به کاربران خود اجازه آپلود فایل بدهید، این تنظیمات اهمیت زیادی دارند. 

شکل ۵-۷    

همچنین شما می‌توانید متن ALT پیش‌فرض، تیترعکس و عکس پیش‌فرض را نیز مشخص کنید(نگاه کنید به شکل ۶-۷) برای نام‌گذاری هم ممکن است از این الگو استفاده کنید: نام کاربر در تیتر و ID کاربر در فایل دایرکتوری. 

شکل ۶-۷

در نهایت تنظیمات جهانی که در شکل ۷-۷ نمایش داده شده به شما اجازه می دهد در مورد بخش موردنیاز خود، تعداد ارزش‌های آن و اجازه به کاربر برای افزودن توضیحات به مطلب، تصمیم بگیرید. پس از ذخیره‌کردن تغییرات اعمال‌شده خود، لیست بخش‌هایی که در شکل ۲-۷ مشاهده کردید به‌روز می‌شود و به صورت شکل ۸-۷ درمی‌آید. بعدا می‌توانید برگردید و به بازپیکربندی این بخش بپردازید. در این مورد لینک پیکربندی به شما کمک می‌کند این تنظیمات را برای متن story تغییر دهید. همچنین شما می‌توانید از تنظیمات پایه‌ای استفاده کنید. پس از ایجاد یک بخش، تنها می‌توانید برچسب و widget آن را تغییر دهید. نام بخش و گونه داده غیرقابل‌تغییر است. 

شکل ۷-۷

شکل ۸-۷

latest jordans | 【発売情報】 近日発売予定のナイキストア オンライン リストックまとめ - スニーカーウォーズ

 

Add Comment

میدان آرژانتین - خیابان وزرا - خیابان شهید رفیعی (۲۰) - پلاک ۱۰ - طبقه ۴ - واحد ۷ و ۸
طراحی سایت با دروپال (وب کاران)