در این بخش شما با کاربرد CCK و بخشهای مختلف آن آشنا شدید. همچنین اطلاعات کافی درمورد ایجاد، نامها و برچسبهای آنها به دست آوردید. بخش عکس نمونهای از بخشهای CCK است که حالا برای شما کاملا روشن است.
سوال: من دو ماژول با طراحی کاربران نصب کردم. هرکدام از آنها یک بخش CCK تعریف میکنند و به نظر معنای یکسانی دارند. چه کار باید بکنم؟
جواب: در بیشتر موارد کارخاصی نمی توان انجام داد. این یکی از مشکلات رایج پایگاههای داده است که گاهی جداول و ماژول های مختلف را یکجا قرار میدهد. شما باید تحلیل بخش CCK را به پروسه انتخاب ماژول خود اضافه کنید. برای ماژولهای ضروری سایت خود، بخشهای CCK ایجادشده را مرورکنید تا هیچکدام ازآنها تکراری نباشد. در صورت وجود چنین بخشهایی می توانید با نگاه به دادههای ذخیرهشده در هریک، بخش های قدیمی را حذف کرده از بخشهای جدید ماژول خود استفاده کنید.
سوال: اگر من عکسی را در یک بخش CCK قرار دهم، آیا میتوانم از آن در محیط دروپالی سایت خود استفاده کنم؟
جواب: در دروپال هر کدام از بخش ها به همراه نام، برچسب و widget ورودی آن در دسترس تمام گونههای محتوای سایت است. دادههای هرگره هم تنها مربوط به همان گره است. اگر میخواهید از عکسی دوباره استفاده کنید باید از ماژول IMCE استفاده کنید.
سوال: صفحه مدخل داده گره من غیرقابل مدیریت شدهاست. چه کار باید بکنم؟
جواب: به طور پیشفرض بخشهای جدید به قسمت پایین این صفحه اضافه میشود. دو ابزار مدیریتی شما، فلش چهارپرو گروهها هستند. با استفاده از این فلش چهارپر میتوانید بخشها را جابجا کنید.
ابزارهای CCK و ImageCache را فعال کرده یک بخش عکس بسازید. پیشتنظیمات را طوری طراحی کنید که هریک مسئول یکی از قسمتهای نصبشده باشد. یک عکس در آن بخش قرار دهید و هرمورد را یکبار امتحان کنید. اگر با نقل و انتقالات گرافیکی آشنا نیستید، آنها را پرینت کرده، برچسب بزنید و برای مراجعه بعدی علامتگذاری کنید.
Sports Shoes | 【発売情報】 近日発売予定のナイキストア オンライン リストックまとめ - スニーカーウォーズ
Add Comment